Muista hakea jäsenmaksun tai YTHS-maksun palautusta 31.1. mennessä!

Jos olet ilmoittautunut läsnäolevaksi Taideyliopistoon kevätlukukaudelle 2014 mutta sen jälkeen perunut ilmoittautumisesi tai muuttanut sen poissaoloksi, luopunut kokonaan tutkinnonsuoritusoikeudestasi tai valmistunut ennen kevätlukukauden alkua, voit hakea TaiYo:n jäsenmaksun palautusta kevään osalta. Jos taas kuulut TaYo:n lisäksi johonkin toiseen suomalaiseen ylioppilaskuntaan ja olet maksanut jäsenmaksun kokonaan molempiin, voit hakea jäsenmaksuun sisältyvän YTHS:n terveydenhoitomaksun palautusta siitä ylioppilaskunnasta, johon maksoit jäsenmaksun viimeiseksi.

Jäsenmaksun ja YTHS-maksun palautusta on haettava kevätlukukauden 2014 osalta viimeistään 31.1.2014. Palautusta haetaan ylioppilaskunnan toimistosta sen aukioloaikoina täyttämällä palautushakemus, joita voi toimiston lisäksi tulostaa täältä. Hakemuksen liitteenä tulee aina toimittaa kuitti maksetusta jäsenmaksusta; YTHS-maksupalautuksen kohdalla kuitit molempien ylioppilaskuntien jäsenmaksuista. Koko jäsenmaksun palautusta haettaessa tulee muuttuneen ilmoittautumisstatuksen jo näkyä opintorekisterissä, ja opiskelijalla on oltava mukanaan myös opiskelijakortti lukuvuositarran poistamista varten.

HUOM: Syyslukukauden osalta palautushakemusten viimeinen jättöpäivä on vuosittain 30.9., joten syksyn 2013 osalta palautuksia ei enää voi hakea. Määräajoista ei käytännön syistä voida valitettavasti joustaa.