Edustajistovaalien lopullinen tulos on vahvistettu

Taideyliopiston ylioppilaskunnan ensimmäiset omat edustajistovaalit on nyt käyty ja äänet on laskettu. Keskusvaalilautakunta vahvisti lopullisen vaalituloksen tarkastuslaskennan jälkeen perjantaina 8.11.2013.

Vaalien lopullinen tulos löytyy täältä. Tarkastuslaskenta ei tuonut muutoksia äänimääriin, mutta samaan äänimäärään päätyneiden ehdokkaiden keskinäisen järjestyksen arvonta aiheutti pieniä muutoksia alustavaan vaalitulokseen nähden.

TaiYo:n edustajistovaalien äänestysprosentti oli 31,1 %, joka on Suomen ylioppilaskunnista kolmanneksi korkein. Akatemiakohtaiset äänestysprosentit olivat: Kuvataideakatemia 49,2 %, Sibelius-Akatemia 22,8 % (Helsinki 20,5 % ja Kuopio 59,4 %) sekä Teatterikorkeakoulu 46,4 %.

Kiitokset kaikille äänestäneille ja vaalien järjestelyissä auttaneille, ja paljon onnea uusille edustajiston jäsenille!