Opiskelijakorttien toimitukset ovat alkaneet, VR:llä erikoisjärjestely

Uusien opiskelijakorttien toimitukset ovat alkukankeuksien jälkeen alkaneet, ja ensimmäiset opiskelijat ovat saaneet korttinsa viime viikolla. Tähän mennessä painatukseen on saatu yli 10 000 tilausta. Kortit painetaan tilaamisjärjestyksessä, eli ensimmäisenä tilanneet saavat myös korttinsa ensimmäisenä. Maltathan siis vielä hetken – korttisi on tulossa!

Opiskelijakorttien tilausjärjestelmä on vaihtunut kesän aikana, ja uusi järjestelmä on ollut ensimmäistä kertaa käytössä nyt syksyllä 2013. Alussa aina sattuu ja tapahtuu, niin myös tässä tapauksessa. Muutamien vaikeuksien ja lastentautien aiheuttamien hidastusten jälkeen prosessi on nyt kunnossa ja painokoneet tuottavat kortteja rullat hehkuen painattajan maksimikapasiteetilla. Frank, TaiYo sekä järjestelmätoimittajat Elisa ja Uni-IT pahoittelevat syvästi ylimääräistä viivettä ja syntynyttä harmia.

Muistathan, että mikäli olet tilannut opiskelijakorttiisi maksuominaisuuden, saat kortin suoraan kotiosoitteeseesi. Mikäli puolestaan olet tilannut korttisi ilman maksuominaisuutta, voit noutaa sen TaiYo:n toimistosta, jonne kortteja on nyt alkanut saapua. Korttitilauksesi toimituksen tilasta saat parhaan kuvan seuraamalla tilauksen seurantanäkymää, jonka linkki löytyy sähköpostilla toimitetusta kortin tilausvahvistuksesta. Kun kortti on “Tuotannossa”, se on painatusjonossa ja riippuen tilausajankohdasta todennäköisesti perillä muutaman arkipäivän kuluessa.

Lisätietoja: TaiYo:n toimisto (puh. 040 710 4298, taiyo-toimisto@uniarts.fi). Jos sinulla on tekniksiä ongelmia tilauksesi kanssa tai haluat tehdä tilaukseesi muutoksia, ota yhteyttä suoraan Elisan asiakaspalveluun (puh. 010 2662 000 tai palvelukanava Elisa Palstan tai Elisa Lompakon viestikanavan kautta).

Erikoisjärjestely opiskelijakortittomille uusille opiskelijoille VR:n junissa (Lisäys 10.9.)

Syyskuun 2013 ajan poikkeusjärjestelynä niille uusille yliopistojen sekä ammattikorkeakoulujen opiskelijoille, jotka eivät ole viivästyksen takia vielä saaneet Frank-palvelun kautta tilattua opiskelijakorttiaan, VR:n opiskelija-alennuksen saa näyttämällä korkeakoulun myöntämän virallisen läsnäolotodistuksen ja voimassaolevan henkilöllisyystodistuksen. Muistathan ottaa läsnäolotodistuksen ja henkilöllisyystodistuksen mukaan myös junaan lipuntarkastusta varten! Aiemmin opintonsa aloittaneiden tulee entiseen tapaan päivittää uusi lukuvuositarra opiskelijakorttiin. Uudet opiskelijat voivat siirtyä käyttämään opiskelijakorttiaan myös VR:llä heti sen saatuaan.