Projektin henkilöt

Suunnitelmien, taulukkojen ja aikataulujen takana tämäkin projekti koostuu todellisuudessa ihmisistä. Tällä sivulla kerrotaan heistä.

Haluatko messiin tekemään uutta ylioppilaskuntaa? Laita viestiä ja kerro, mitä haluaisit tehdä!

Saara HyrkköSaara Hyrkkö toimii projektipäällikkönä yhdistymishankkeessa. Hänellä on siis kaikki projektin langat käsissä ja vastaus miltei jokaiseen kysymykseen.

Janne Peltola on edustajistovaalien keskusvaalilautakunnan puheenjohtaja. Saaran lisäksi myös Janne osaa vastata moniin vaaleihin liittyviin kysymyksiin.

Keskusvaalilautakunta huolehtii edustajistovaalien järjestelyistä. Keskusvaalilautakunnassa on puheenjohtaja Jannen lisäksi kaksi jäsentä (sekä 1-2 varajäsentä) jokaisesta yhdistyvästä ylioppilaskunnasta. Sihteerinä porukalle toimii Saara. Kokoonpano: Tuomas Saloniemi (varapj, SAY), Antti Pakkanen (SAY), Timo Andersson (KUVYO), Eva Kärki (KUVYO), Laura Lehtinen (TEYO) ja Lauri Sirén (TEYO). Varajäseniä ovat Timo Kurppa, Laura Kuisma, Annika Kempe, Katri Puranen ja Panu Poutanen.

Kuusikko on yhdistyvien ylioppilaskuntien perustama yhteistyöelin, joka ohjaa projektin etenemistä. Kuusikkoon kuuluvat ylioppilaskuntien puheenjohtajat Laura Lehtinen (TEYO), Tiitus Petäjäniemi (KUVYO) ja Niilo Tarnanen (SAY) sekä TEYO:n edustajiston pj Eero Erkamo, KUVYO:n pääsihteeri Inka Kynkäänniemi ja SAY:n pääsihteeri Aaro Häkkinen.

Yliopiston hallituksessa on kaksi opiskelijajäsentä: Jussi Rauvola ja Virpi Viljanmaa. Opiskelijajäsenet ovat yliopiston hallituksen täysivaltaisia jäseniä. He pitävät aktiivisesti yhteyttä yhdistyviin ylioppilaskuntiin ja yhdistymisprojektiin.

Sisältöpilottirahoituksen käynnistämä Taiteen tilat ja kohtaamispaikat -hanke elää itsenäisenä yhdistymisprojektin rinnalla. Tilahankkeen puuhanaiset ja -miehet Milla Martikainen, Oskari Nokso-Koivisto ja Tiitus Petäjäniemi ovat tiiviisti yhteydessä yhdistymisen emoprojektiin.

Lisäksi projektissa oma roolinsa on kaikkien yhdistyvien ylioppilaskuntien edustajistoilla ja hallituksilla, jotka osallistuvat mahdollisuuksien ja kiinnostuksen mukaan uuden ylioppilaskunnan valmisteluun siihen asti, kun uuden ylioppilaskunnan edustajisto ja hallitus astuvat ruoriin.

Vastaa