Tule johtamaan vireää opiskelijakuoroa Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampukselle!

Työpaikkakuvaus:
Itä-Suomen yliopiston kuoro Joy ry on vuonna 1969 perustettu sekakuoro, jonka riveissä on noin 70 laulajaa. Kuoro on Itä-Suomen yliopiston virallinen edustuskuoro. Kuoron laulajat ovat korkeakouluopiskelijoita, vaihto-opiskelijoita ja jo työelämässä olevia. Ohjelmistoon on vuosien varrella kuulunut varsin monipuolista musiikkia. Kuoro tekee yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. Taiteellisen johtajan tukena ovat yhdistyksen hyvin järjestäytynyt hallitus ja työryhmät.

Itä-Suomen yliopiston kuoro Joy ry harjoittelee maanantai-iltaisin klo 18-20 Itä-Suomen yliopiston tiloissa Joensuussa. Harjoituskausi kestää elokuun lopusta toukokuun loppuun. Sekä kevät- että syyskaudella järjestetään useimmiten vähintään yksi suurempi konsertti. Konsertteihin valmistautumista varten järjestetään tarpeen mukaan ylimääräisiä harjoituksia. Lisäksi kuoro esiintyy säännöllisesti yliopiston tilaisuuksissa.

Taiteelliselta johtajalta odotetaan:
– monipuolisia taitoja kuoronjohtajana muun muassa johtamistekniikan, sointityöskentelyn ja ohjelmistosuunnittelun osalta.
– vahvaa taiteellista näkemystä ohjelmiston ja korkealaatuisen soinnin ylläpitämisen ja kehittämisen suhteen.
– kykyä suunnitella kuoron toimintaa pitkäjänteisesti yhteistyössä kuoron kanssa.
– kykyä verkostoitua.

Vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen tulee lähettää 28.2.2022 mennessä osoitteeseen rekry.uefkuorojoy@gmail.com. Sisällytäthän hakemukseen palkkatoiveesi. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun ja mahdolliseen kuoronjohtonäytteeseen ja valinta tehdään kevätkauden 2022 aikana. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan erikseen.

Lisätietoja kuorosta on löydettävissä kuoron nettisivuilta osoitteesta joykuoro.fi. Hakemiseen liittyvät kysymykset voi osoittaa sähköpostiin rekry.uefkuorojoy@gmail.com.