Ilmoittaudu vaalitoimitsijaksi!

Tule mukaan auttamaan TaiYo:n edustajistovaalien toteuttamisessa!

Jotta Taideyliopiston ylioppilaskunnan edustajistovaalit saadaan sujumaan kunnialla, tarvitaan siihen juuri sinun apuasi. Jokaiseen vaalien äänestyspisteeseen tarvitaan ihmisiä vaalilautakuntaan pyörittämään äänestystä ja huolehtimaan siitä, että kaikki sujuu niin kuin pitääkin. Kysymys on leppoisasta, mutta sitäkin tärkeämmästä hommasta.

Ennakkoäänestys on torstaina 2.11., ja varsinaiset vaalipäivät ovat tiistai 7.11. ja keskiviikko 8.11. Äänestyspisteitä on joka päivänä kolme, yksi jokaisen akatemian tiloissa (paitsi ennakkoäänestyspäivänä myös neljäs äänestyspiste Kuopiossa), ja ne ovat auki klo 11–18. Vaalilautakuntien päivystysvuorot on jaettu tunnin pätkiin, joita saa tehdä niin monta kuin sielu sietää. Mahdollisuuksien mukaan kannattaa ilmoittautua ainakin 2 tunniksi putkeen, mutta lyhyemmäksikin ajaksi saa toki tulla auttamaan – jo lyhyestäkin päivystyksestä on aidosti paljon apua!

Yhteensä kahden tunnin päivystyksestä vaalilautakunnissa (joko kerralla tai kahtena tunnin vuorona) on luvassa kiitokseksi valintasi mukaan joko 10 kahvin lahjakortti opiskelijaravintolassa, Finnkinon leffalippu tai TaiYo:n kangaskassi ja nauha, ja neljän tunnin päivystyksestä voit valita joko kaksi edellämainituista tai TaiYo-hupparin. Tule siis mukaan edistämään demokratiaa ja ilmoittaudu täyttämällä allaoleva lomake!

Ilmoittautumislomake: https://goo.gl/forms/wbH0ICbH8310kVlP2

Tarvittaessa voit olla yhteydessä myös suoraan vaalityöntekijä Tiitukseen:
tiitus83 (ät) hotmail.com, puh. 040 410 5166