Hae Taideyliopiston ylioppilaskunnan pääsihteeriksi!

Taideyliopiston ylioppilaskunta hakee pääsihteeriä kokoaikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 12.4.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Taideyliopiston ylioppilaskunta (TaiYo) on noin 1700 taideopiskelijan julkisoikeudellinen yhteisö, joka toimii Taideyliopiston opiskelijoiden etu- ja palvelujärjestönä.

Pääsihteeri toimii ylioppilaskunnan kokopäiväisenä toiminnanjohtajana vastaten sen hallinnosta, taloudesta, toiminnan koordinoinnista ja organisaation kehittämisestä. Pääsihteeri toimii kahden vakituisen työntekijän ja mahdollisten projektityöntekijöiden esihenkilönä sekä ylioppilaskunnan hallituksen ja edustajiston sihteerinä vastaten päätöksenteon valmistelusta ja toimeenpanosta. Pienessä organisaatiossa pääsihteeri on vahvasti mukana kaikessa ylioppilaskunnan toiminnassa: hän hoitaa suhdetoimintaa ja yhteydenpitoa sidosryhmiin, tekee koulutus- ja taidepoliittista vaikuttamistyötä, vastaa jäsenviestinnän koordinoinnista sekä osallistuu ylioppilaskunnan tapahtumien suunnitteluun ja toteutukseen.

Edellytämme hakijalta kokemusta ylioppilaskunta- tai muusta järjestötoiminnasta, korkeakouluopintoja, taloushallinnon ja kokoustekniikan tuntemusta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä tietoteknisiä taitoja. Kokemus esihenkilötyöstä ja edunvalvonnasta sekä kiinnostus taidealaa kohtaan katsotaan hakijalle eduksi. Tehtävä edellyttää hyvää organisointikykyä, taitoa hallita useita asiakokonaisuuksia samanaikaisesti, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta. Työssä tarvitaan hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, minkä lisäksi ruotsin kielen taidosta on etua.

Taideyliopiston ylioppilaskunta tarjoaa pääsihteerille avoimen, luovan ja innostavan työympäristön sekä aitiopaikan niin Taideyliopiston yhteisön, valtakunnallisen opiskelijapoliittisen toiminnan kuin kulttuuri- ja taidealan järjestöjen yhteistyön ytimessä. Pääsihteerin peruspalkka on ylioppilaskuntien työehtosopimuksen palkkaryhmä IV:n mukainen 2400 €/kk, jonka lisäksi maksetaan ylioppilaskuntien työehtosopimuksen mukaiset kokemus-, koulutus- ja kehittymislisät.

Taideyliopiston ylioppilaskunnalle osoitetut hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa perjantaihin 5.3.2021 klo 09.00 mennessä osoitteeseen taiyo-paasihteeri@uniarts.fi. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Haastatteluihin kutsuttaville ilmoitetaan asiasta perjantaina 5.3. klo 17 mennessä. Haastattelut pidetään maanantaina 8.3. klo 17.30–20.30 välisenä aikana ja valinnan tekee ylioppilaskunnan edustajisto kokouksessaan 24.3. Kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnasta viimeistään viikon 13 aikana.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

TaiYo:n pääsihteeri Jaakko Kalske (taiyo-paasihteeri@uniarts.fi, puh. 040 710 4296, tavoitettavissa ma–pe klo 10–17, pl. perjantai 26.2. ja tiistai 2.3.)

Hallituksen puheenjohtaja Sini Kaartinen (taiyo-pj@uniarts.fi, puh. 040 710 4297, tavoitettavissa 1.3. klo 13–17, 2.3. klo 11–17 ja 3.3. klo 11–15). 

Taideyliopiston ylioppilaskunnan toimintaan voi tutustua tarkemmin osoitteessa http://www.taiyo.fi.

Olemme syrjinnästä vapaa työpaikka ja pyrimme tarjoamaan yhtäläiset mahdollisuudet kaikille. Kannustamme kaikkia sukupuolia ja sukupuoli-identiteettejä edustavia ja eri vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä hakijoiksi, riippumatta esimerkiksi hakijan etnisestä taustasta, mahdollisesta toimintaesteestä, uskonnosta tai iästä. Emme käytä työhakemuksissa luovutettuja henkilötietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen, ja hakemukset ja CV:t tuhotaan tietoturvallisesti viimeistään vuoden kuluttua rekrytointiprosessin päättymisestä.