Leevi Räsänen

Tarjoan sävellysopetustani työhuoneellani Helsingissä tai Zoomissa mistä päin maailmaa tahansa! Ammattitaitoni keskiössä on partituurimusiikin eli notatoidun musiikin säveltäminen.

Kanssani voit opiskella joko lyhyinä tehopaketteina esim. yksittäisen teoksen parissa tai pitkäjänteisemmin omien sävellystaitojen ja taiteilijuuden kehittämiseksi. Minulle sävellyksen opettajana tärkeintä on kuunnella opiskelijaa ja hänen ääntään – etenemme siis opiskelijan oman tyylin ja estetiikan rajoissa. Eräs oppilaani, jota opetin muutamia kertoja Zoomissa, kuvaili minua opettajana näin:

“You know what you’re talking about and I got what
you were telling me. You have the ability to criticise nicely.
The whole time I felt respected and taken seriously.”

Minulla on kokemusta monenlaisten säveltäjien kanssa työskentelystä vasta-alkajista ammattiopintoihin hakeutuviin. Tarjoan myös oikoluku- ja nuottigrafiikkapalveluita säveltäjille.

Ota yhteyttä, niin sovitaan sopivasta aikataulusta ja korvauksesta. Sävellystä opiskellaan useimmiten viikoittain, mutta joskus esim. tunnit kahden viikon välein voivat olla työskentelytahdin kannalta järkevämpi ratkaisu.

Opiskelen sävellystä maisterivaiheessa Sibelius-Akatemialla ja toimin Suomen Ung Nordisk Musik -toimikunnassa. Teoksiani voit käydä tsekkaamassa joko nettisivuiltani, Soundcloudista tai Music Finlandilta!