Edustajistovaalit tulevat – lähde sinäkin ehdolle!

Taideyliopiston ylioppilaskunnan edustajistovaalit järjestetään taas syksyllä 2015. Vaaleissa valitaan TaiYo:n edustajistoon 2 vuoden toimikaudeksi 18 varsinaista ja 18 varajäsentä. Edustajisto on ylioppilaskunnan ylin päättävä elin, joka mm. päättää TaiYo:n jäsenmaksusta ja säännöistä, hyväksyy toimintasuunnitelman ja talousarvion sekä valitsee ylioppilaskunnan hallituksen, pääsihteerin ja Taideyliopiston hallituksen opiskelijajäsenet.

Ehdolle vaaleissa voivat asettua kaikki Taideyliopistoon läsnä- tai poissaolevaksi ilmoittautuneet Taideyliopiston ylioppilaskunnan jäsenet. Ehdokasasettelu on nyt käynnissä, ja kaikki ehdokasilmoitukset sekä sopimukset vaaliliitoista ja vaalirenkaista on jätettävä viimeistään 6.10. klo 12.00 mennessä.

Äänioikeus on edustajistovaaleissa kaikilla läsnäolevaksi ilmoittautuneilla ylioppilaskunnan jäsenillä. Äänestää voi ennakkoäänestyspäivänä 29.10. sekä varsinaisina vaalipäivinä 3.11. ja 4.11. oman akatemiansa tiloissa.

Tarkemmat tiedot äänestämisestä sekä yksityiskohtaiset ohjeet ehdolle asettumisesta ja kaikki tarvittavat lomakkeet löytyvät TaiYo:n nettisivuilta osoitteesta www.taiyo.fi/edustajistovaalit. Lisäksi vaalien perustiedot sisältäviä vaalijulistuksia sekä ehdokaslomakkeita löytyy myös paperisena kaikilta kampuksilta.

Kannustamme kaikkia Taideyliopiston opiskelijoiden yhteisistä asioista kiinnostuneita lähtemään ehdolle tai vähintäänkin käyttämään ääntään edustajistovaaleissa!

More information:
Vaalityöntekijä Milja Moilanen (milja.moilanen (ät) uniarts.fi, puh. 040 710 4227)
Pääsihteeri Ville Sinnemäki (taiyo-paasihteeri (ät) uniarts.fi, puh. 040 710 4296)