Hae Taideyliopiston ylioppilaskunnan pääsihteeriksi!

Etsitkö monipuolista, merkityksellistä ja haastavaa työtä, jossa pääset oppimaan uutta, kehittämään organisaatiota ja tekemään töitä opiskelijoiden, taiteen, sivistyksen ja paremman tulevaisuuden puolesta? Oletko opiskelijapolitiikan ammattilainen, jolle on tuttua niin kokoustekniikka, lobbaaminen kuin yhteisöviestintäkin? Nykyisen pääsihteerin jatkaessa elokuussa toisiin tehtäviin etsimme uutta pääsihteeriä kokoaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

University of the Arts Student Union (ArtSU) on 1700 taideopiskelijan julkisoikeudellinen yhteisö, joka pitää huolta opiskelijoista ja heidän toimintaedellytyksistään yliopistossa ja yhteiskunnassa. Kokoaan suurempi TaiYo rakentaa yhteisöllistä ja yhdenvertaista taideyliopistolaista opiskelijayhteisöä, vaikuttaa opiskelijoiden hyvinvoinnin ja vaikutusmahdollisuuksien puolesta Taideyliopistossa ja ottaa taideopiskelijoiden äänellä kantaa yhteiskunnalliseen keskusteluun erityisesti taidetta ja opiskelijoita koskevissa asioissa. Työyhteisönä TaiYo on viisihenkinen asiantuntijaorganisaatio, jossa tehdään töitä kunnianhimoisesti ja rennolla otteella.

Pääsihteerinä toimit ylioppilaskunnan kokopäiväisenä toiminnanjohtajana vastaten sen hallinnosta, taloudesta, toiminnan koordinoinnista ja organisaation kehittämisestä. Pääsihteeri toimii ylioppilaskunnan muiden työntekijöiden esihenkilönä sekä ylioppilaskunnan hallituksen ja edustajiston sihteerinä vastuullaan organisaation päätöksenteon valmistelu ja toimeenpano. Pienessä organisaatiossa olet pääsihteerinä vahvasti mukana kaikessa ylioppilaskunnan toiminnassa: sparrailet luottamustoimisia opiskelijoita ylioppilaskunnan hallituksessa tai aktiiveja ainejärjestöissä, hoidat suhdetoimintaa ja yhteydenpitoa sidosryhmiin, osallistut koulutus- ja taidepoliittiseen vaikuttamistyöhön, viestit ylioppilaskunnan toiminnasta ja olet mukana tuottamassa yhteisön tapahtumia.

Etsimme henkilöä, jolla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, taito hallita useita asiakokonaisuuksia samanaikaisesti ja joka kykenee johtamaan sekä omaa että organisaation toimintaa tehokkaasti ja hyvinvoinnista huolehtien. Edellytämme hakijalta kokemusta ylioppilaskunta- tai muusta järjestötoiminnasta, talous- ja yleishallinnon sekä kokoustekniikan tuntemusta ja korkeakouluopintoja. Toivomme joustavuutta, johtamiskokemusta ja valmiutta iltatyöhön ainakin kerran viikossa hallituksen kokoustaessa iltaisin. Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen ylioppilaskuntatyön eri aloilta, kuten vaikuttamistyöstä, viestinnästä tai yhteisönrakennuksesta. Kokemus TaiYo:n piiristä tai taide- ja kulttuurialalta katsotaan niin ikään eduksi. Tehtävä edellyttää erinomaista suomen ja englannin kielen ja tyydyttävää ruotsin kielen taitoa, sujuva ruotsi katsotaan eduksi.

Tarjoamme pääsihteerille avoimen, luovan, joustavan ja innostavan työympäristön sekä aitiopaikan niin Taideyliopiston yhteisön, valtakunnallisen opiskelijapolitiikan kuin kulttuuri- ja taidealan järjestöjen yhteistyön ytimessä. Pääsihteerin palkka pohjautuu ylioppilaskuntien työehtosopimukseen koostuen peruspalkasta ja työehtosopimuksen mukaisista kokemus-, koulutus- ja kehittymislisistä. Esimerkiksi henkilöllä, joka on suorittanut alemman korkeakoulututkinnon ja jolla on yli kaksi vuotta kokemusta vastaavista tehtävistä, palkka työsuhteen alkaessa olisi 2690 €/kk.

Kiinnostuitko? Taideyliopiston ylioppilaskunnalle osoitetut hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa perjantaina 3.5.2024 klo 17.00 mennessä osoitteeseen taiyo-paasihteeri@uniarts.fi. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Haastatteluihin kutsuttaville ilmoitetaan asiasta keskiviikkona 8.5. klo 17 mennessä. Haastattelut pidetään keskiviikkona 15.5. klo 17–20 välisenä aikana ja valinnan tekee ylioppilaskunnan edustajisto kokouksessaan 21.5. Kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnasta viimeistään viikon 21 aikana.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat:

TaiYo:n pääsihteeri Lauri Grünthal; taiyo-paasihteeri@uniarts.fi, puh. 040 710 4296, tavoitettavissa puhelimitse parhaiten ti 16.4. klo 13–16, ke 24.4. klo 10–13 ja to 25.4. klo 14–17.

TaiYo:n puheenjohtaja Sara Koiranen; taiyo-pj@uniarts.fi, puh. 040 509 3363, tavoitettavissa puhelimitse ma 22.4. klo 16–17 ja pe 26.4. klo 15–16.

 

Taideyliopiston ylioppilaskunnan toimintaan voi tutustua tarkemmin osoitteessa http://www.taiyo.fi.

Olemme syrjinnästä vapaa työpaikka ja pyrimme tarjoamaan yhtäläiset mahdollisuudet kaikille. Kannustamme kaikkia sukupuolia ja sukupuoli-identiteettejä edustavia ja eri vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä hakemaan riippumatta esimerkiksi hakijan etnisestä taustasta, mahdollisesta toimintaesteestä, uskonnosta tai iästä. Emme käytä työhakemuksissa luovutettuja henkilötietoja muuhun tarkoitukseen, ja hakemukset ja CV:t tuhotaan tietoturvallisesti viimeistään vuoden kuluttua rekrytointiprosessin päättymisestä.