Sami Arvonen

Olen Sami ja rakastan bassoa. Rakkautta ei voi opettaa, mutta voin opettaa, miksi basson soittaminen on bändisoitossa maailman parasta hommaa.

Tunneillani opetan pop&jazz-soittoa ja sähköbasson erilaisia tyylinmukaisia soittotapoja. Minulle hyvässä bassonsoitossa korostuu erityisesti rytminen varmuus. Tunneilla opetellaan kuuntelemaan bändisoiton osa-alueita ja tutkitaan, miten basso voi tukea, korostaa tai jyrätä muita soittajia.

Olen valmistunut muusikoksi Pop&Jazz Konservatoriosta ja nyt opiskelen musiikkikasvatusta. Toivotan tunneilleni lämpimästi tervetulleeksi minkä tahansa tasoiset soittajat alkeistasosta lähtien. Opetukseen räätälöidään jokaiselle oman kiinnostuksen mukainen sisältö.

Opetan sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Myös etäopetus onnistuu.

Ota yhteyttä niin tutustutaan paremmin!