Mikael Saastamoinen – Jazzmusiikkia

Sovitaan  jokaisen keikan hinta erikseen 🙂 Minusta lisää: Muusikko ja säveltäjä. Ansioitunut erityisesti jazzmusiikin, rockmusiikin ja kokeellisen musiikin saralla. Toimintaa muun muassa yhtyeissä OK:KO, Perussastamala, Muovibabylon, Outomuru, Katu Kaiku, Olavi Louhivuori Superposition ja Iso Auto. Useita julkaistuja albumeja ja esiintymisiä sekä Suomessa, että ulkomailla.

Tunnustuksia_ We Jazz Rising Star-nimitys yhtyeellä Perussastamala, 2018 We Jazz Rising Star-nimitys yhtyeellä OK:KO, 2016 We Jazz Rising Star-nimitys yhtyeellä Mikko Sarvanne Hip Company, 2014 1. sija yhtyeellä OK:KO Young Nordic Jazz Comets-kilpailussa, 2016 1. sija yhtyeellä Katu Kaiku Young Nordic Jazz Comets-kilpailussa, 2015 Teen duokonsertit yleensä saksofonisti Adele Sauroksen kanssa.

Rohkeasti yhteyttä vaan! Vastaan nopeasti sähköposteihin.