TaiYo:n toimiston ja lukuvuositarrojen jaon aikataulut

TaiYo:n toimisto (Nervanderinkatu 13, 4. krs) palvelee 20.8. lähtien neljän viikon ajan laajennetuin aukioloajoin: 14.9. asti toimisto on avoinna ma-ti ja to-pe klo 14-18 sekä ke klo 12-18. Perjantaina 24.8. toimisto on poikkeuksellisesti suljettu uusien opiskelijoiden orientaatiopäivän takia. Toimistolta voit noutaa sekä uuden lukuvuositarran että kalenterin.

Toimiston lisäksi TaiYo:lla on ajalla 22.8.-5.9. käytössä ylimääräiset lukuvuositarrojen ja kalenterien jakelupisteet Kuvataideakatemian ja Teatterikorkeakoulun ala-auloissa. TeaKin tarranjakopiste on avoinna ma-pe klo 11-13 ja KuvAn tarranjakopiste ma-pe klo 14-16.

Öppettider för KonSts kansli och utdelning av läsårsdekaler

KonSts kansli (Nervandersgatan 13, 4 vån.) har nu längre öppettider: under perioden 20.8-14.9 betjänar kansliet må-ti & to-fr kl. 14-18 och on kl. 12-18. Fredagen 24.8. är kansliet stängt p.g.a. nya studerandenas orientationsdag. Man kan hämta både sin läsårsdekal och nya kalendern från kansliet.

Under perioden 22.8-5.9 finns det också separata utdelningspunkter för läsårsdekaler och kalendrar på Bildkonstakademin och Teaterhögskolan. Utdelningspunkten på TeaK har öppet må-fre kl. 11-13 och Utdelningspunkten på KuvA må-fre kl. 14-16.

Opening hours for ArtSU’s office and for handing out term stickers

ArtSU’s office (Nervanderinkatu 13, 4th floor) has now longer opening hours: from August 20 to September 14, the office is open on Mon-Tue & Thu-Fri at 14-18 and on Wed 12-18. On Fri 24 Aug the office is exceptionally closed due to the new students’ orientation day. You can get both the new term sticker and the student calendar at the office.

From August 22 to September 5 there are also additional service points at the Academy of Fine Arts and Theatre Academy for handing out term stickers and calendars. The service point in TeaK is open Mon-Fri 11-13 and the service point in KuvA Mon-Fri 14-16.