Hyvää kesää kaikille ja tervetuloa uusille opiskelijoille!

Ajankohtaista kesällä 2017:

TaiYo:n toimiston aukioloajat. TaiYo:n toimisto (Nervanderinkatu 13, 4. krs) on kesätauolla ja kokonaan suljettu kesä- ja heinäkuun ajan. Toimisto aukeaa jälleen tiistaina 1.8., ja alkusyksyn tarkemmat aukioloajat löytyvät Contact Information-sivulta. Kesätauon aikana myös toimiston puhelin on poissa käytöstä ja sähköposteihin vastataan viiveellä.

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2017-2018 ja TaiYo:n jäsenmaksu. Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2017-2018 on ollut käynnissä toukokuusta lähtien, ja ilmoittautumisaika päättyy tiistaina 15.8. – muistathan ilmoittautua ajoissa! Läsnäolevaksi ilmoittautuminen edellyttää kaikilta perustutkinto-opiskelijoilta ylioppilaskunnan jäsenmaksun maksamista, ja suosittelemme TaiYo:n jäseneksi liittymistä myös jatko-opiskelijoille. Tarkemmat tiedot jäsenmaksuista ja maksuohjeet löytyvät Membership feeContact Information.

Opiskelijakortin lukuvuositarrat. Lukuvuoden 2017-2018 lukuvuositarroja saa opiskelijakortteihin TaiYo:n toimistolta sen aukioloaikoina 1.8. alkaen. Tämän lisäksi KuvAn ja TeaKin tiloihin perustetaan väliaikaiset lukuvuositarrojen jakelupisteet ajalle 23.8.-6.9. Myös näiden tarranjakopisteiden tarkemmat aukioloajat löytyvät Contact Information-sivulta. Muistathan, että lukuvuositarran saamiseksi sinun on ensin ilmoittauduttava läsnäolevaksi yliopiston ohjeiden mukaisesti.

Ja lopuksi…

Tervetuloa, uudet opiskelijat! TaiYo toivottaa kaikki Taideyliopiston uudet opiskelijat lämpimästi tervetulleiksi myös Taideyliopiston ylioppilaskunnan jäseniksi! New students -sivulta löytyy sekä ylioppilaskunnan tervehdyskirje ja lyhyt esittely kaikille uusille opiskelijoille että TaiYo:n toimittama Fuksiopas, josta löytyy paljon tärkeää tietoa opiskelun aloitukseen, Taideyliopistossa opiskeluun ja opiskelijaelämään liittyen. Myös näiltä sivuilta löytyy paljon kaikkea hyödyllistä ja hyödytöntä tietoa, ja tulemme tapaamaan kaikkien akatemioiden uusia opiskelijoita orientoivan viikon aikana. Toivotamme sinut tervetulleeksi taideopiskelijoiden yhteisöön ja toivomme, että lähdet opiskeluaikanasi mukaan myös ylioppilaskunnan toimintaan!