TaiYo:n toimiston ja lukuvuositarrojen jaon aikataulut

TaiYo:n toimiston ja lukuvuositarrojen jaon aikataulut

TaiYo:n toimisto (Nervanderinkatu 13, 4. krs) on kesätauon jälkeen taas avoinna. 15.8. lähtien toimistolla on laajennetut aukioloajat, ja viiden viikon ajan eli 16.9. asti se palvelee ma-ti ja to-pe klo 10-15 sekä ke klo 13-18. Uudet lukuvuositarrat ovat olleet jaossa toimistolla jo elokuun alusta lähtien, ja kalenterien pitäisi saapua 15.8.

Toimiston lisäksi TaiYo:lla on ajalla 24.8.-7.9. käytössä ylimääräiset lukuvuositarrojen ja kalenterien jakelupisteet Kuvataideakatemian ja Teatterikorkeakoulun ala-auloissa. TeaKin tarranjakopiste on avoinna ma-pe klo 11-13 ja KuvAn tarranjakopiste ma-pe klo 14-16.

Öppettider för KonSts kansli och utdelning av läsårsdekaler

KonSts kansli (Nervandersgatan 13, 4 vån.) har igen öppet efter sommarlovet. Under perioden 15.8-16.9 ska kansliet ha längre öppettider: må-ti och to-fre kl. 10-15 och ons kl. 13-18. Man kan redan hämta sin läsårsdekal från kansliet, och kalendern borde komma ut den 15.8.

Under perioden 24.8-7.9 finns det också separata utdelningspunkter för läsårsdekaler och kalendrar på Bildkonstakademin och Teaterhögskolan. Utdelningspunkten på TeaK har öppet må-fre kl. 11-13 och Utdelningspunkten på KuvA må-fre kl. 14-16.

Opening hours for ArtSU’s office and for handing out term stickers

ArtSU’s office (Nervanderinkatu 13, 4th floor) is again open after the summer break. From August 15 to September 16, the office will have longer opening hours and will be open Mon-Tue and Thu-Fri 10-15 and Wed 13-18. You can already get your new term sticker at the office, and the calendars should be available on Aug 15.

From August 24 to September 7 there will also be additional service points at the Academy of Fine Arts and Theatre Academy for handing out term stickers and calendars. The service point in TeaK will be open Mon-Fri 11-13 and the service point in KuvA Mon-Fri 14-16.