Esiintyjiä ja muita tekijöitä haetaan TaiYo:n synttäribileisiin 9.4.!

Taideyliopiston ylioppilaskunta juhlii 3-vuotista taivaltaan synttäribileillä TeaKin torilla lauantaina 9.4. Bileiden ohjelma koostuu luonnollisesti Taideyliopiston opiskelijoiden omasta taiteesta, ja kaikki esiintymisestä ja järjestämisestä kiinnostuneet voivat nyt ilmoittaa halukkuudestaan olla mukana! Haussa bileisiin on:

  • pääesiintyjä (tai -esiintyjiä) tanssittamaan juhlakansaa,
  • muita, lyhyempiä esityksiä ja taidepläjäyksiä laidasta laitaan – mukaan toivotaan niin musiikkia, esitystaidetta kuin kuvataidettakin,
  • ihmisiä, jotka haluavat olla tekemässä loistavia bileitä yhdessä ylioppilaskunnan hallituksen kanssa osallistumalla suunnitteluun tai käytännön järjestelyihin joko ennen bileitä, niiden aikana tai jälkeen – kaikille apukäsille on luvassa kiitoksena hyvää ruokaa ja juomaa.

Siispä saksofonistit, tanssijat, DJ:t, baarimikot, videotaiteilijat, lausujat, cembalistit, roudarit, graafikot ja kaikki muutkin esiintymisestä ja järjestämisestä kiinnostuneet: tulkaa mukaan ja ilmoittakaa kiinnostuksestanne Rubenille osoitteeseen ruben.ostan_vejrup (ät) uniarts.fi (mieluiten englanniksi)!