Edustajistovaalien äänestys alkaa!

Taideyliopiston ylioppilaskunnan (TaiYo) ensimmäisten omien edustajistovaalien äänestys käynnistyy ennakkoäänestyksellä torstaina 31.10. Ennakkoäänestyspäivänä Kuvataideakatemian opiskelijat voivat äänestää hallinnon västötiloissa Fabriikissa (4. kerros), Sibelius-Akatemian opiskelijat T-talolla (2. kerros), Teatterikorkeakoulun opiskelijat Valo- ja äänisuunnittelun laitoksella (4. kerros) ja Sibelius-Akatemian Kuopion opiskelijat Kuopion yksikössä. Kaikki äänestyspisteet ovat avoinna klo 11-18.

Varsinaiset vaalipäivät ovat tiistai 5.11. ja keskiviikko 6.11. Tällöin Kuvataideakatemian opiskelijat voivat äänestää kumpanakin päivänä Taiteen talon aulassa, Sibelius-Akatemian opiskelijat tiistaina 5.11. R-talon aulassa ja keskiviikkona 6.11. M-talon aulassa sekä Teatterikorkeakoulun opiskelijat kumpanakin päivänä TeaKin torilla. Myös varsinaisina vaalipäivinä kaikki äänestyspisteet ovat avoinna klo 11-18, ja vaalitulosta jännitetään vaalivalvojaisissa TeaKin Bunkkerissa keskiviikkona 6.11. klo 19 alkaen.

Edustajistovaaleissa on äänioikeus kaikilla Taideyliopistoon läsnäolevaksi ilmoittautuneilla Taideyliopiston ylioppilaskunnan jäsenillä. Kukin voi äänestää vain oman akatemiansa äänestyspisteellä – muistathan ottaa henkilöllisyystodistuksen tai opiskelijakortin mukaan, kun menet äänestämään! Lisätietoa äänestämisestä ja äänestyspaikoista löydät here.

Edustajistovaaleissa on ehdolla yhteensä 25 ehdokasta. Tarkka lista ehdokkaista äänestysnumeroineen löytyy here, ja monien ehdokkaiden esittelyihin ja mielipiteisiin voi käydä tutustumassa ylioppilaskuntien yhteisessä vaalikoneessa osoitteessa edustajistovaalit.fi .

Edustajisto käyttää ylioppilaskunnan ylintä päätösvaltaa, joten muista äänestää omaa suosikkiehdokastasi! Lisätietoja edustajistosta ja yleinen ajankohtaispaketti vaaleista löytyy TaiYo:n edustajistovaalisivuilta.

NOTE: Ylioppilaskunnan toimisto on suljettu edustajistovaalipäivinä 31.10. ja 5.-6.11. Toimisto on auki normaalisti pe 1.11. ja ma 4.11. sekä jälleen 7.11. alkaen. Nähdään äänestyspisteillä!