Poikkitaiteellinen toiminta

Taideyliopisto jakoi keväällä rahoitusta ns. sisältöpilottihankkeisiin. Moni opiskelijavetoinen innostava hanke sai rahoitusta. Tältä sivulta löydät tietoa kyseisten hankkeiden lisäksi muusta poikkitaiteellisesta toiminnasta ja mahdollisuuksista. Ilmoita oma, taideyliopistolaisille suunnattu tapahtumasi sivulle lähettämällä sähköpostia Saaralle.

Taiteen tilat ja kohtaamispaikat
Taiteen tilat ja kohtaamispaikat -hankkeen tavoitteena on löytää ja ottaa käyttöön taideopiskelijoiden tila toistensa kohtaamiselle ja taiteen tekemiselle. Tilan toivotaan sijoittuvan kohtalaisen keskeiselle paikalle Helsingissä, jolloin se toimisi erinomaisesti niin opiskelijoiden olohuoneena, rohkeiden taidekokeilujen maisemana ja Taideyliopiston näyteikkunana kaupunkilaisille. Helsingin Sanomat uutisoi tilaetsinnästä Taideyliopistoartikkelin yhteydessä 19.6.2012.

Monitaideworkshop
Monitaideworkshopin tarkoituksena on luoda yhdessä kaikkien kolmen akatemian opiskelijoiden voimin taidetta, joka sisältää kunkin akatemian taiteenalojen elementtejä. Työtapa on itseorganistoituva ja hierarkinen, osallistuminen on maksuton. Ilmoittautuminen on käynnissä kesäkuun loppuun asti!

Taideylioppilaskuntien bileet
Hipat järjestettiin huhtikuussa vähän ennen vappua TeaKin Torilla. Tunnelma oli messevä, eli seuraavia juhlia kannattaa odottaa!

Vastaa