Uusi taiteilijapankki

Tämä on testausvaiheessa oleva Taiteilijapankin uusi versio, joka ei vielä ole kaikille käytössä.

Kaipaatko käytännön kokemusta omalta alaltasi? Kelpaako raha? Jätä ilmoituksesi TaiYo:n Taiteilijapankkiin!

Kun joku etsii juhliinsa esim. improryhmää, tanssiesitystä tai bändiä, lapselleen piirustuksen tai pianonsoiton opettajaa tai haluaa maalauttaa kohtuuhintaisen muotokuvan, ei ole ollenkaan harvinaista että hän yrittää löytää tekijöitä Taideyliopiston tai ylioppilaskunnan kautta. Näissä tilanteissa ylioppilaskunta tarjoaa avuksi TaiYo:n Taiteilijapankin, jonne sekä yliopisto että ylioppilaskunta ohjaavat kyselijät.

Taiteilijapankki on Taideyliopiston ylioppilaskunnan jäsenpalvelu, joka on avoin kaikille Taideyliopiston opiskelijoille. Taiteilijapankki palvelee välittämällä TaiYo:n nettisivujen kautta opiskelijoiden yhteystietoja tilaajille, jotka kaipaavat esiintyjiä erilaisiin tilaisuuksiin, haluavat löytää opettajan tai etsivät muita taideaiheisia palveluita. Ilmoitukset voivat koskea mitä tahansa taideyliopistolaisille ominaista osaamista, ja ilmoituksia voi jättää yksin tai esiintyjäryhmän puolesta (ryhmistä vähintään yhden henkilön on oltava ylioppilaskunnan jäsen). Ilmoitukset luokitellaan taiteenlajin ja tarvittaessa alalajin perusteella, ja palvelu on ilmainen sekä ilmoituksen jättäjälle että asiakkaalle. Ylioppilaskunta toimii ainoastaan yhteystietojen välittäjänä näiden nettisivujen kautta, ja kaikista käytännön asioista sovitaan suoraan taiteilijan ja tilaajan kesken.

Ilmoituksen jättäminen on helppoa ja tapahtuu allaolevan lomakkeen kautta. Mikäli sinulla on kysyttävää Taiteilijapankista tai haluat muokata ilmoitustasi, ota yhteyttä TaiYo:n toimistoon osoitteessa taiyo-toimisto (ät) uniarts.fi.

Ohjeita lomakkeen täyttöön

Esittely

 • Tämä on tärkein osa ilmoituksesta. Seuraavia kysymyksiä kannattaa huomioida:
  • Mitä osaamista haluat nostaa esille?
  • Mitä tarjoat yhteydenottajalle?
  • Oletko esiintyjä, opettaja, teetkö jotain muuta vai tätä kaikkea? Muista kertoa niistä!
  • Minkälaista korvausta haluat työstäsi? Haluatko neuvotella jokaisen kanssa erikseen vai haluatko kertoa esim. tuntihinnan opetukseen? (Asian voi muotoilla esim. “Ota yhteyttä, niin neuvotellaan korvauksesta!” tai “Tarjoan opetusta 60€/45 min tunti.”)

Yhteystiedot ja linkit

 • Näillä tiedoilla ihmiset voivat ottaa sinuun yhteyttä ja nähdä, missä muualla työhösi voi tutustua.

Asiasanat

 • Asiasanat (tagit) auttavat hakijoita löytämään sinut kaikkien muiden ehdotusten joukosta.  Ainakin seuraavat asiat kannattaa huomioida (esimerkkiasiasanat suluissa):
  • Oletko esiintyjä, opettaja ja/tai muun palvelun tarjoaja? [esiintyjä, opettaja, muu palvelu, performer, teacher, other service]
  • Minkä perinteen taiteilija olet? [tanssi, teatteri, kansanmusiikki, klassinen musiikki, singer, theater]
  • Soitatko instrumenttia? [piano, huilu, saksofoni, flute]
  • Voitko eritellä muuten taidettasi? [sävellys, composition, valosuunnittelu, kuvataide, fine arts, valokuvaus]

Kuvat

 • Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Miten esittelet itsesi?
  • Ensimmäinen kuva tulee koko ilmoituksesi pääkuvaksi, muut kuvat näkyvät ilmoituksen sisällä.
  • HUOM! Mikäli kuva on suurempi kuin 1400*1400 pikseliä, lomakkeen tiedot voivat hävitä kun painat lähetä-nappia! Tarkista, että kuvat ovat oikean kokoisia.

TAITEILIJAPANKKILOMAKE

Ilmoituksesi sisältö / Your post information

Yhteystietosi / your contact information

Lisää asiasanat, joilla sinut löytää. Add tags to help people find you.
Kategoria / Category
HUOM! Max resolution 1400*1400! Ensimmäinen kuva tulee automaattisesti esittelykuvaksi. The first picture will automatically become the featured image.
File formats: bmp, gif, ico, jpe, jpeg, jpg, png, tif, tiff  

Yhteystiedot sivun ylläpitoa varten. / Contact information for administering the page.

"Nimi" näkyy ilmoituksesi julkaisijana ja sähköpostia käytetään tässä lähettämään vahvistus ilmoituksen tilasta.  "Name" shows you as the author of your post and the email is used to send you confirmation about the post status.

Show/hide terms
TaiYo voi levittää julkaistuja tietoja sosiaalisessa mediassa ja sähköpostilla. /ArtSU can spread this information on social media and via email.
Lisätietoja TaiYo:n tietosuojailmoituksesta täällä. More information on ArtSU privacy policy here.