Esiintyjät – Performers

Juhlat tiedossa, mutta ei esiintyjää? Etsitkö bilebändiä nostamaan synttärijuhliesi tunnelman kattoon, hauskaa ja valovoimaista juontajaa tai vaikkapa jousikvartettia tai tanssiesitystä intiimimpään tilaisuuteen? Tältä sivulta löydät esiintyjätietokantaan ilmoittautuneiden Taideyliopiston ylioppilaskunnan jäsenten yhteystietoja.

HUOM: Taiteilijapankki toimii ainoastaan näiden nettisivujen kautta ja ainoastaan välittämällä näillä sivuilla mahdollisille tilaajille työkeikoista kiinnostuneiden opiskelijoiden yhteystietoja. Täällä näkyvien tietojen lisäksi Taideyliopiston ylioppilaskunnalla ei ole muiden esiintyjien tai opettajien yhteystietoja, kuten ei myöskään tietoja yksittäisten taiteilijoiden palkkatoivomuksista tai saatavuudesta tiettyinä ajankohtina. Emme siis anna lisätietoja esim. puhelimitse tai toimi välittäjänä tilaajien ja ilmoituksen jättäneiden taiteilijoiden välillä – halutessasi lisätietoja yksittäisestä esiintyjästä tai opettajasta ota siis suoraan yhteyttä kyseiseen henkilöön hänen ilmoituksessaan olevien yhteystietojen kautta! Taiteilijapankin palveluille ei ole mitään yhtenäisiä sääntöjä tai hinnastoa, vaan kukin taiteilija määrittelee tarjoamansa palvelut ja palkkatoiveensa itse. Taiteilijapankin käytöstä ei peritä erillistä välityspalkkiota, vaan palvelu on ilmainen sekä tilaajalle että ilmoituksen jättäjälle.

Ilmoituksia pääsee selaamaan allaolevista linkeistä. Muista kuin allaolevista esiintyjäkategorioista ei ole vielä jätetty palveluilmoituksia, mutta sivua päivitetään sitä mukaa kun ilmoituksia saapuu.
Tanssi
Teatteri/Esitystaide
Etninen/kansanmusiikki
Jazz/pop-rock/viihdemusiikki
Klassinen/kevyt klassinen
Laulajat/lauluyhtyeet/kuorot

Toivottavasti löydät sopivan esiintyjän kauttamme!

2 responses to “Esiintyjät – Performers

 1. Hei,
  olen etsinyt akustista kitaraa soittavaa henkilöä.
  Täytän 60 v perjantaina 24.5. Toivoisin espanjalaista klassista/tunnettuja ja/tai 60-70 luvun tunnettuja ulkomaisia hittejä taustamusiikiksi. Laulaminen ei ole välttämätöntä. Saaristolaismusiikkikin kelpaa.
  Tilaisuus alkaa 14 ja päättyy myöhään illalla, tärkein aika lienee 14-19. Ei tarvita non-stop musiikkia. Ruokaa löytyy. OK talossa vierailee 120 hlöä .
  Osoite Rastilantie 8 00980 ,eli Vuosaaressa.
  Veli
  0400 207707

  • Hei Veli,

   Otathan yhteyttä suoraan sopivilta tuntuviin muusikoihin. Opiskelijamme eivät välttämättä seuraa aktiivisesti sivuston keskustelua, joten tätä kautta muusikon löytäminen voi olla hankalaa.

   Ystävällisin terveisin,
   Anna/TaiYo