Konstnärsbanken

Konstuniversitetets studentkårs Konstnärsbank är en mötesplats för unga konstnärer och kunder som vill köpa konstrelaterade tjänster. Här kan du hitta ett band till ditt bröllop, en improvisationsgrupp till din födelsedagsfest, eller varför inte en teckningslärare för ditt barn! Alla som har annonserat i Konstnärsbanken är studerande vid Konstuniversitetet och därmed allraminst blivande toppar inom sina branscher. Konstuniversitetet förenar Sibelius-Akademin, Teaterhögskolan och Bildkonstakademin under samma tak, så i Konstnärsbanken kan du hitta musiker inom alla genrer, från klassiskt och folkmusik till jazz och pop, men också skådespelare, dansare och bildkonstnärer.

Observera att Konstnärsbanken enbart fungerar via dessa webbsidor och att den enbart förmedlar kontaktuppgifter till studerande som är intresserade av jobb. Konstuniversitetets studentkår har ingen annan information än den som syns här; varken kontaktuppgifter till andra uppträdande artister eller lärare, eller uppgifter om enskilda konstnärers lönekrav eller tidtabeller. Vi ger alltså ingen tilläggsinformation t.ex. per telefon och vi fungerar inte som förmedlare mellan kunder och annonsörer – om du vill ha mera information om enskilda artister eller lärare ska du m.a.o. ta kontakt med personen i fråga direkt, kontaktuppgifterna finns i annonsen! Det finns inga gemensamma taxor eller regler för Konstnärsbanken, utan alla konstnärer bestämmer själva vilka tjänster de utför och hur mycket de tar i arvode. Konstnärsbanken tar inga förmedlingsavgifter, tjänsten är gratis både för kunder och annonsörer.

Annonserna delas upp med ämnesord, dvs. taggar. Du kan också söka efter annonser med sökfunktionen längst upp till höger på sidan.
Uppträdande artister
Lärare
Alla annonser

Konstuniversitetets studentkårs medlemmar kan lämna in sina annonser till Konstnärsbanken här.

PS: Om du istället för enskilda artister eller grupper behöver professionellt producerade musikprogram av toppklass ska du kontakta Sibelius-Akademins programbyrå Primo: www.ohjelmaprimo.fi.