Upphovsrättstjänster

Tekijänoikeudellinen palveluyksikkö tarjoaa tekijänoikeuslain mukaisiin oikeuksiin, mallioikeuteen ja tavaramerkkiin liittyviä palveluita Aalto-yliopiston lisäksi myös Taideyliopistolle. Yksikkö tukee Aalto-yliopistossa ja Taideyliopistossa syntyvien innovaatioiden hyödyntämistä tekijänoikeuksien siirtojen ja käyttöoikeuksien luovutusten osalta. Neuvontapalvelu lisää tekijänoikeudellista tietämystä Aalto-yliopistossa ja Taideyliopistossa ja auttaa yliopistojen henkilökuntaa ja opiskelijoita selvittämään heidän työssään esille tulevia tekijänoikeudellisia kysymyksiä.

Tekijänoikeudellinen palveluyksikkö palvelee n. 30.000 Aalto-yliopistossa ja Taideyliopistossa opiskelevaa ja työskentelevää ihmistä.

Neuvontaa annetaan ensisijaisesti sähköpostitse, mutta myös henkilökohtaisesti tai puhelimitse. Vastaanotto ilman ajanvarausta Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun huoneessa 343. On hyvä varata aika etukäteen, mutta työtilanteen salliessa vastaanotto onnistuu myös ilman ajanvarausta. Vastaanottoajoista muissa korkeakouluissa tiedotetaan erikseen ko. kouluissa.

Koordinator Teppo Vesikukka

Maria Elisabeth Rehbinder
tekijänoikeusasiamies
maria.rehbinder(at)aalto.fi
puhelin (09) 470 30419
matkapuhelin 050-570 3396

Tekijänoikeuspalvelun nettisivuilta löytyy perustietoa sen tarjoamista palveluista sekä hyödyllisiä linkkejä.

Kommentera