PA-uthyrning

Ylioppilaskunta vuokraa jäsenilleen edullisesti PA-laitteita ja rumpusettiä. Kysy lisää toimistosta (taiyo (ät) uniarts.fi)!

PA-grejer

  • två aktiv högtalare (JBL EON Power15) med stativ
  • Ett mixerbord med inspelande ljudkanaler (Soundcraft Spirit Folio FX8)
  • fyra dynamiska microfoner med ställning
  • mikrofon- och hörtalare elsladdar

Pris: hela set 50 € /dag eller 60 €/veckoslut.Du kan också hyra moduler separat: högtalare 20 €/dag, mixerbord 20 €/dag, mikrofon och ställning 5 €/stycke/dag. Om du hyrar PA-grejer för en veckoslut (fre-sön), måste du återlamna dem måndagmorgonen.

Trumset

Pearl World Series: tre toms, ride-, crash- och HiHat-symbals.

Pris: 20 €/dag eller 30 € /veckoslut.

PA-laitteiston ja rumpusetin vuokrausehdot

Lue varausehdot huolella, niin vältymme ongelmilta!

1. Käy läpi laitteiston vuokraussopimus tullessasi hakemaan tavaroita. MERKITSE sopimukseen, mitkä osat laitteistosta otat mukaasi!

2. Vuokraat laitteet siinä kunnossa kuin ne ovat. Laitteita vuokraa aktiivisesti hyvin vaihteleva käyttäjäjoukko ja laitteita sekä haetaan että palautetaan toimistoajan ulkopuolella. Tämän vuoksi ylioppilaskunnalla ei ole resursseja huoltaa ja tarkistaa laitteiston kuntoa/puuttuvia osia yms. jokaisen vuokrauskerran jälkeen.

3. Sinun vastuullasi on ilmoittaa laitteiston mahdollisista vioista ja puutteista. Otamme mielellään vastaan myös kehitysehdotuksia!

4. Vuokrahinnoista ei saa alennusta, jos vasta keikkapaikalla huomaat jonkin osan puuttuvan / ei toimivan ->  tarkista ja testaa laitteistoa hakiessasi, että kaikki on ok!

5. Olet korvausvelvollinen, jos jäljet katoamisista tai rikkoutumisista johtavat vuokrauskertaasi.

6. PA-kamat tulee palauttaa omille paikoilleen toimiston varastohuoneeseen. TaiYo veloittaa 15 euron siirtomaksun väärään paikkaan jätetyistä PA-kamoista.

7. Johdot tulee palauttaa siisteihin nippuihin kiedottuina, kaiuttimien virtajohdot johtolaatikossa päällimmäisenä.

[googleapps domain=”calendar” dir=”calendar/embed” query=”height=600&wkst=2&bgcolor=%23FFFFFF&src=hrthk78pbmelacv4l57mc62bh0%40group.calendar.google.com&color=%23711616&ctz=Europe%2FHelsinki” width=”100%” height=”600″ /]

Kommentera