Tervetuloa pianotunneille!

Olen ammattitaitoinen pianonsoiton opettaja ja tarjoan pianotunteja Helsingissä Kruununhaassa. Tunneilla edetään oppilaiden tavoitteiden mukaan kannustavassa ilmapiirissä. Voit olla vasta-alkaja tai jo pidempään soittanut, eikä iälläsi ole väliä. Tunneilla voidaan keskittyä klassisten pianokappaleiden opetteluun tai ne voivat sisältää lisäksi vapaata säestystä, improvisointia ja/tai sävellysten tekoa. Myös musiikin teoriaa sivutaan tunneilla ja sitä voidaan käsitellä laajemminkin oppilaan niin toivoessa. Olen perehtynyt myös kehon optimaaliseen käyttöön pianonsoitossa ja toivon, että jokainen oppisi alusta asti vaivattoman soittotekniikan, joka ei aiheuta myöhemminkään ongelmia tai kipuja. Kun perusasiat ovat kunnossa, jokainen pystyy ilmaisemaan ajatuksiaan ja tunteitaan musiikin keinoin.

Olen toiminut pianonsoiton opettajana ja säestäjänä usean vuoden ajan. Olen valmistunut musiikkipedagogiksi ja minulla on musiikkioppilaitoksen opettajan pätevyys. Tällä hetkellä opiskelen maisterintutkintoa Sibelius-Akatemiassa pääaineenani kamarimusiikki ja lied.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Email
tanja.niiranen@uniarts.fi
Puhelin
0406811505

Publicerat av Lauri Grünthal