Hei! Olen Tuuli ja opiskelen viimeistä vuotta Sibelius-Akatemian musiikkikasvatuksen aineryhmässä. Opinnoissani olen syventynyt erityisesti kansanmusiikkiin. Viulistina minulla on kokemusta myös teatteri-, orkesteri- ja barokkimusiikista. Tällä hetkellä teen töitä teatterimuusikkona ja kuoronjohtajana, kesäisin opetan Näppäri-kursseilla Kaustisella (https://www.napparit.fi).
Tarjoan soittotunteja monentasoisille viulisteille, myös aloittelijoille ja lapsille sekä kaikille kansanmusiikista kiinnostuneille. Minulle on tärkeää kuunnella oppilaan omia toiveita ja tarjota onnistumisen kokemuksia ja soittamisen iloa.
Tunneilla voidaan
– opetella kansamusiikkikappaleita Suomesta ja muista pohjoismaista
– soittaa opiskelijan toivekappaleita, genre vapaa
– harjoitella yhteissoittoa ja viululla säestämistä
– tutustua soiton ergonomiaan ja soittotekniikkaan
– harjoitella improvisaatiota sekä säveltämistä
– opiskella musiikin teoriaa
Tarjoan myös teoriaopetusta, ryhmätunteja ja alkeispianotunteja.
Minut tavoittaa sähköpostitse. Vastaan mielelläni kysymyksiin, ole rohkeasti yhteydessä 🙂

Email
t.kainulainen@gmail.com

Publicerat av Lauri Grünthal