Tekijänoikeudelliset palvelut

Tekijänoikeudellinen palveluyksikkö tarjoaa tekijänoikeuslain mukaisiin oikeuksiin, mallioikeuteen ja tavaramerkkiin liittyviä palveluita Aalto-yliopiston lisäksi myös Taideyliopistolle. Yksikkö tukee Aalto-yliopistossa ja Taideyliopistossa syntyvien innovaatioiden hyödyntämistä tekijänoikeuksien siirtojen ja käyttöoikeuksien luovutusten osalta. Neuvontapalvelu lisää tekijänoikeudellista tietämystä Aalto-yliopistossa ja Taideyliopistossa ja auttaa yliopistojen henkilökuntaa ja opiskelijoita selvittämään heidän työssään esille tulevia tekijänoikeudellisia kysymyksiä.

Tekijänoikeudellinen palveluyksikkö palvelee n. 30.000 Aalto-yliopistossa ja Taideyliopistossa opiskelevaa ja työskentelevää ihmistä.

Neuvontaa annetaan ensisijaisesti sähköpostitse, mutta myös henkilökohtaisesti tai puhelimitse. Vastaanotto ilman ajanvarausta Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun huoneessa 343. On hyvä varata aika etukäteen, mutta työtilanteen salliessa vastaanotto onnistuu myös ilman ajanvarausta. Vastaanottoajoista muissa korkeakouluissa tiedotetaan erikseen ko. kouluissa.

Yhteystiedot:

Maria Elisabeth Rehbinder
tekijänoikeusasiamies
maria.rehbinder(at)aalto.fi
puhelin (09) 470 30419
matkapuhelin 050-570 3396

Tekijänoikeuspalvelun nettisivuilta löytyy perustietoa sen tarjoamista palveluista sekä hyödyllisiä linkkejä.

Vastaa