PA-vuokraus

Ylioppilaskunta vuokraa jäsenilleen edullisesti PA-laitteita ja rumpusettiä. Kysy lisää toimistosta (taiyo (ät) uniarts.fi)!

PA-laitteet

  • kahdet JBL EON Power15 -aktiivikaiuttimet jalustoilla
  • Soundcraft Spirit Folio FX8 -mikseri, jossa sisäänrakennettu efektilaite
  • neljä dynaamista mikrofonia sekä mikrofonitelineet
  • mikrofoni- ja kaiuitinjohdot

Vuokraushinta: koko setti 50 € / vrk tai 60 € / viikonloppu. Laitteita voi myös vuokrata erikseen: kaiuttimet 20 € / vrk, mikseri 20 € / vrk, mikrofoni+ständi 5 € / kpl / vrk. Viikonlopuksi (pe-la-su) vuokratessa palautus tapahtuu maanantaiaamuna.

Rumpusetti

Pearl World Series, johon kuuluu kolme tomia, ride- ja crash-symbaalit sekä haitsupellit.

Vuokraushinta: 20 € / vrk tai 30 € / viikonloppu.

PA-laitteiston ja rumpusetin vuokrausehdot

Lue varausehdot huolella, niin vältymme ongelmilta!

1. Käy läpi laitteiston vuokraussopimus tullessasi hakemaan tavaroita. MERKITSE sopimukseen, mitkä osat laitteistosta otat mukaasi!

2. Vuokraat laitteet siinä kunnossa kuin ne ovat. Laitteita vuokraa aktiivisesti hyvin vaihteleva käyttäjäjoukko ja laitteita sekä haetaan että palautetaan toimistoajan ulkopuolella. Tämän vuoksi ylioppilaskunnalla ei ole resursseja huoltaa ja tarkistaa laitteiston kuntoa/puuttuvia osia yms. jokaisen vuokrauskerran jälkeen.

3. Sinun vastuullasi on ilmoittaa laitteiston mahdollisista vioista ja puutteista. Otamme mielellään vastaan myös kehitysehdotuksia!

4. Vuokrahinnoista ei saa alennusta, jos vasta keikkapaikalla huomaat jonkin osan puuttuvan / ei toimivan ->  tarkista ja testaa laitteistoa hakiessasi, että kaikki on ok!

5. Olet korvausvelvollinen, jos jäljet katoamisista tai rikkoutumisista johtavat vuokrauskertaasi.

6. PA-kamat tulee palauttaa omille paikoilleen toimiston varastohuoneeseen. TaiYo veloittaa 15 euron siirtomaksun väärään paikkaan jätetyistä PA-kamoista.

7. Johdot tulee palauttaa siisteihin nippuihin kiedottuina, kaiuttimien virtajohdot johtolaatikossa päällimmäisenä.

Vastaa