PA-rental

Ylioppilaskunta vuokraa jäsenilleen edullisesti PA-laitteita ja rumpusettiä. Kysy lisää toimistosta (taiyo (ät) uniarts.fi)!

PA-equipment

  • two powered speakers (JBL EON Power15) with stands
  • A mixing console with built-in looper (Soundcraft Spirit Folio FX8)
  • four dynamic microphones with stands
  • cords for microphones and speakers

Prices: The whole set 50 €/day or 60 € /weekend.You can also rent only parts of the equipment: speakers 20 €/day, mixer 20 €/day, microphone+stand 5€/piece/day. When you rent the equipment for a weekend, you must return it the following Monday morning.

Drumset

Pearl World Series: three toms and ride, crash and HiHat symbals.

Price: 20 € /day or 30 €/weekend.

PA-laitteiston ja rumpusetin vuokrausehdot

Lue varausehdot huolella, niin vältymme ongelmilta!

1. Käy läpi laitteiston vuokraussopimus tullessasi hakemaan tavaroita. MERKITSE sopimukseen, mitkä osat laitteistosta otat mukaasi!

2. Vuokraat laitteet siinä kunnossa kuin ne ovat. Laitteita vuokraa aktiivisesti hyvin vaihteleva käyttäjäjoukko ja laitteita sekä haetaan että palautetaan toimistoajan ulkopuolella. Tämän vuoksi ylioppilaskunnalla ei ole resursseja huoltaa ja tarkistaa laitteiston kuntoa/puuttuvia osia yms. jokaisen vuokrauskerran jälkeen.

3. Sinun vastuullasi on ilmoittaa laitteiston mahdollisista vioista ja puutteista. Otamme mielellään vastaan myös kehitysehdotuksia!

4. Vuokrahinnoista ei saa alennusta, jos vasta keikkapaikalla huomaat jonkin osan puuttuvan / ei toimivan ->  tarkista ja testaa laitteistoa hakiessasi, että kaikki on ok!

5. Olet korvausvelvollinen, jos jäljet katoamisista tai rikkoutumisista johtavat vuokrauskertaasi.

6. PA-kamat tulee palauttaa omille paikoilleen toimiston varastohuoneeseen. TaiYo veloittaa 15 euron siirtomaksun väärään paikkaan jätetyistä PA-kamoista.

7. Johdot tulee palauttaa siisteihin nippuihin kiedottuina, kaiuttimien virtajohdot johtolaatikossa päällimmäisenä.

[googleapps domain=”calendar” dir=”calendar/embed” query=”height=600&wkst=2&bgcolor=%23FFFFFF&src=hrthk78pbmelacv4l57mc62bh0%40group.calendar.google.com&color=%23711616&ctz=Europe%2FHelsinki” width=”100%” height=”600″ /]

Leave a reply