Avoimia keikkatyötarjouksia

Tällä sivulla julkaistaan ylioppilaskuntaan tulleita keikkatyötarjouksia ja muita työmahdollisuuksia, jotka voisivat kiinnostaa juuri Taideyliopiston opiskelijoita. TaiYo ei vastaa ilmoituksista vaan toimii ainoastaan niiden välittäjänä, ja kaikki yhteydenotot pyydetään tekemään suoraan ilmoituksissa mainittuihin tahoihin.

21.4.2016 Haetaan pianonsoiton opettajaa 6-vuotiaalle tytölle

Haemme Sibelius Akatemian opiskelijaa antamaan pianotunteija (30-45min) 6-v tytölle. Kokemus lasten kanssa työskentelystä on eduksi.

Viikottaiset pianotunnit on tarkoitus aloittaa tänä syksynä ja opetuspaikkana toimii oppilaan koti (Helsingin Kulosaari).

Yhteystiedot: Lilli puh: 040-1427393, lilli@sundman.fi

Yst terv., Lilli Sundman

19.4.2016 CASTING

Haen kivan näköistä miestä, ikä 25-50-vuotta matkailualan tv-mainokseen.

Olet itsestäsi huolta pitävä, kivan ja sympaattisen näköinen, kiinnostava travelleri. Näytät mieheltä, jonka kanssa haluaisi jutella ja mennä vaikka oluelle. Etsimme lahjakasta esiintyjää, jolla on hyvä itseironian ja huumorin taju ja tämä näkyy myös silmissä ja kasvoissa.

Voit olla näyttelijä, juontaja, laulaja, spiikkeri tms.

Pystyt esiintymään luontevasti suoraan kameralle ja oppimaan tekstit, etkä ole tällä hetkellä muissa mainoksissa.

Varsinaiset kuvaukset ovat Mallorcalla toukokuussa. Näillä näkymin 3 kuvauspäivää välillä 19.5.-25.5. Esiintymiskieli on suomi, mutta kuvauksissa täytyy tulla toimeen englannilla.

Erittäin hyvä palkkio. Jos olet kiinnostunut, niin lähetä tuoreet kasvo- ja kokovartalokuvasi ja tiedot itsestäsi pikaisesti viimeistään 22.4 mennessä, osoitteeseen satulokka@hotmail.com.

 

Terveisin Satu Nummelin, roolittaja