Emilia Keskivinkka – esiintyjä, kouluttaja ja pedagogi

In english below!

Sibelius-Akatemian maisterivaiheen opiskelija, laulaja ja musikaaleihin erikoistunut näyttelijä (FIA). Olen kiinnostunut taiteellisen yhteistyön mahdollisuuksista esiintyjänä sekä kouluttajan ja opettajan töistä. Pidän mielelläni koulutuksia ja tarjoan osaamistani myös ei-taidealojen organisaatioiden käyttöön (TOO, konsultointi, fasilitointi, taiteilija-kehittäjyys). Keskeisimmät musiikilliset erikoistumisalani ovat laulu, musiikkiteatteri, laulupedagogiikka, rap-musiikin pedagogiikka, musiikkiliikunta ja rytmiikka. Sivuinstrumenttini ovat piano, huilu, akustinen kitara. Nautin myös basson, rumpujen ja sähkökitaran soittamisesta. Rakastan tanssimista ja olen aiemmin ohjannut joogaa usean vuoden ajan, sertifikaatti RYT200.

Minulle voit laittaa viestiä osoitteeseen: emilia.keskivinkka@uniarts.fi. Kuulen mielelläni ajatuksistasi!

Master of Music student at the Sibelius Academy, singer and actor (FIA) specialized in musicals. Passionate about artistic collaboration as a performer, lecturing and teaching. I enjoy working with non-artistic organisations as well, as a lecturer, consultant and facilitator. My core focuses as a musician are: singing, music(al) theatre, voice pedagogy, pedagogy of rap music, music & movement and rhythmics. My side instruments are piano, flute and acoustic guitar. I also enjoy playing bass, drums and electric guitar. I love dancing and have taught yoga lessons for several years in the past, sertificate RYT200.

You can message me at: emilia.keskivinkka@uniarts.fi. Looking forward to hearing your ideas!

Avainsanat [esiintyjä, opettaja, muu palvelu, performer, teacher, other service, tanssi, dance, teatteri, theater, theatre, laulaja, singer, piano, huilu, flute, rap, rytmiikka, rhythmics, kouluttaja, lecturer, konsultointi, consulting, TOO, musiikkiliikunta, music and movement, laulunopettaja, singing teacher]