Aurora Fustinoni, kantele

Olen Aurora Fustinoni, asun Helsingissä ja opiskelen ensimmäistä vuotta kansanmusiikkia Sibelius-Akatemiassa pääinstrumenttinani kanteleet ja sivuinstrumenttinani harmonikka. Valmistuin Helsingin Konservatorion klassisen kanteleen opinnoista vuonna 2022 ja samana vuonna kirjoitin ylioppilaaksi Helsingin eurooppalaisesta koulusta. Vuoden 2022 syksyllä suoritin ruotsin kielellä luokanopettajan pedagogisia opintoja Helsingin avoimella yliopistolla.

Tarjoan koti- ja konserttikanteleiden opetusta kaikenikäisille vasta-alkajista jo pidemmälle ehtineisiin soittajiin. Myös muiden instrumenttien soittajat, jotka haluavat syventyä irlantilaiseen musiikkiin tai kansanmusiikkiin Suomessa (erityisesti suomenruotsalaiseen perinteeseen) ovat tervetulleita tunneille. Opetan sekä kansanmusiikkia että klassista musiikkia ja erityisiä osaamisalueitani ovat irlantilainen, suomenruotsalainen sekä italialainen perinnemusiikki, mutta pyrin ottamaan huomioon myös oppilaan omat toiveet ja halutessaan tunnille saa mielellään tuoda omia suosikkikappaleita. Neuvon ja rohkaisen mielelläni myös sovittamisen ja säveltämisen maailmaan. Osaan sujuvasti suomea, ruotsia, italiaa, englantia, iiriä sekä espanjaa ja opetuskieli voi oppilaan toiveen mukaan jokin edellä mainituista. Opettajana olen kärsivällinen, rauhallinen ja minulle on erityisen tärkeää pyrkiä luomaan tunneille turvallinen ilmapiiri, jossa luovuus voi virrata. Yhden 45 minuutin mittaisen soittotunnin hinta on 50€.

Opetuksen lisäksi olen valmis myös esiintymään (hoivakodit, häät, ristiäiset, nimiäiset, edustustilaisuudet ym.) kanteletta soittaen ja osasssa kappaleista myös laulaen. Omaan ohjelmistooni kuuluu klassista musiikkia eri aikakausilta, ikivihreitä iskelmiä, omia sävelmiä sekä kansanmusiikkia Irlannista, Italiasta sekä suomalaisesta ja suomenruotsalaisesta perinteestä. Esiintymistilaisuuksien osalta voimme sopia korvauksesta tapauskohtaisesti.

Tarjoan edellä mainittujen palveluiden lisäksi myös apua biografioiden, esittelytekstien ja  levyn tekstien ym. kääntämiseen ruotsin, englannin ja/tai italian kielille. Jos kaipaat apua espanjan-, italian-, ruotsin- tai iirinkielisen kappaleen opetteluun, autan mielelläni myös ääntämisen kanssa. Käännös- ja kielipalveluiden tapauksessa voimme sopia korvauksesta tapauskohtaisesti.

Yhteydenotot voi lähettää sähköpostiosoitteeseen aurora.fustinoni@uniarts.fi

(Avainsanat: esiintyjä, kantele, kanteleensoittaja, opettaja, kanteleopettaja, kansanmusiikki, klassinen musiikki, ikivihreät, muut instrumentit, muut palvelut, käännöspalvelut, kielet )