Tarjolla osaavaa ja innostavaa musikinopetusta Helsingissä. Opettajana toimii musiikkipedagogi (AMK), joka opiskelee Sibelius-Akatemiassa musiikkikasvatusta. Tyylilajeina pianossa klassinen, vapaasäestys sekä pop-/jazz-alkeet. Laulutyyleinä klassinen sekä pop-/jazz-alkeet. Lisäksi musiikinteorian opetusta.

Tunnit räätälöidään oppilaan toiveita ja tavoitteita kuunnellen. Tunneilla on rento ja kannustava ilmapiiri, jolloin oppiminenkin onnistuu parhaiten. Opetuskokemusta löytyy runsaasti musiikin eri osa-alueilta ja kaikista ikäryhmistä vauvasta vaariin. Erityisosaamisalueeni on pianon alkeis- ja perustason opetus

Opetus tapahtuu pääosin kotonani Sörnäisissä, mutta myös muut opetuspaikat ovat sovittavissa.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin laitetaan musiikkiharrastus lentoon! ♪

Email
alina.salmi@outlook.com
Puhelin
0445515592

Posted by Toimistosihteeri