Haemme vastavalmistunutta tai kauemmin alalla ollutta monipuolista musiikin ammattilaista ja innostavaa musiikkikasvattajaa musiikinopettajan vuorotteluvapaan sijaiseksi Helsingin medialukioon ajalle 6.2.-1.6.2019.

Helsingin medialukio sijaitsee Tapanilassa. Medialukiossa on yleislinjan lisäksi medialinja. Lukiossa opiskelee noin 860 opiskelijaa, ja se on Helsingin suurin lukio. https://www.hel.fi/melu/fi

Opetuspäivät ma-pe, tuntimäärä 9 x 75 min / vko. Tehtävään sisältyy musiikinopetuksen lisäksi musiikkiesitysten suunnittelu ja hoito sekä muut opettajan työtehtävät, kuten tapahtuma-ja juhlatiimin kokoukset, koko opettajakunnan yhteiset kokoukset sekä kevään 2019 ylioppilaskirjoitusten valvonta. Varsinaisina opetettavina musiikinkursseina sijaisuuteen kuuluu uuden opetussuunnitelman mukaisia valtakunnallisia ja paikallisia pakollisia, syventäviä ja soveltavia musiikin kursseja.

Vuorotteluvapaan sijaistuksessa noudatetaan seuraavia määräyksiä: Vuorotteluvapaan sijaiseksi palkattavan täytyy olla työttömänä yhdenjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää ennen sijaisuutta. Työttömyyden kesto lasketaan vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden ajalta. Yhden päivän työttömyys riittää, jos sijaiseksi palkattava on alle 30-vuotias työtön työnhakija, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi. Yhden päivän työttömyys riittää myös, jos sijainen on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Yhteydenotot: Rehtori Ukkopekka Hyvönen ukkopekka.hyvonen@hel.fi puh. 09 310 82917 tai 050 567 5434

Posted by Helsingin medialukio